Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

stargate

21. 10. 2010 12:37
j

Se vším co jste napsala plně souhlasím a jsem ochoten zbít každého kdo s váma nesouhlasí ta fotka na profilu je vážně moc pěkná .:-):-):-)

0 0
možnosti
T

tromi

10. 4. 2010 23:59
že by ods?

0 0
možnosti
TG

tomas.gr

4. 2. 2010 20:11
Viník..?

Viníka je v tuto chvíli těžko hledat. Určitě stojí na počátku nápadu prodat půdní prostory na tak lukrativním místě. Jestliže pan Tykač žaluje město za vady, které tyto prostory mají, ať je vrátí a dostane peníze zpět. Myslím, že by bylo spoustu zájemců jiných.

Ale nechápu, proč je město vůbec prodalo.Rekonstrukce takového prostoru by stála jeden a půl milionu a při nájmu, který se pohybuje v centru města v desítkách tisíc, by radnice měla svoje peníze za nějaký ten rok zpátky....

Tomáš, Kutná Hora

0 0
možnosti
PK

Pravá Kometa

6. 12. 2009 21:32
Což takhle žaloba?

Dobrý den,

a což takhle podat žalobu na pana Vilhema a na pana Hejmu dříve než je uklidí do parlamentu??? Existuje přece trestní i finanční odpovědnost za řádný výkon funkce. Pokud vím, jste členka zastupitelstva MČ P1 a máte tedy možnost získat podklady a učinit příslušné kroky dříve než bude pozdě. Mohla byste prosím napsat, zda již byla podána žaloba / trestní oznámení a v případě, že ne, z jakého důvodu? Měla jsem za to, že VV se snaží věci změnit a nejen kritizovat kroky jiných (ikdyž v mnoha případech právem). 

Jinak blahopřeji k odvolání starosty Hejmy. To ale ztracené peníze do rozpočtu MČ nevrátí. Navíc, jak je v našem státě již zavedenou praxí, bude zřejmě uklizen na nějaké pěkné, teplé, dobře placené místo...  Postrchalová, mail: postrchalova@seznam.cz.

0 0
možnosti
VK

egypttwo

30. 10. 2009 21:42
ano

tohle mne štve Úředník něco zmrví a danový poplatník to zaplatí. Proč neexistuje vymahatelná spoluodpovědnost po komunálních politicích a úřednících? A centrálních též .Jsem vzteky bez sebe, když vidím, že politik či úředník zpacká úmyslně výběrové řízení, dostane do kapsy všimné a pokutu za to vše zaplatí danový poplatník. Valentin Kusák.Rv!!

0 0
možnosti
SN

kuča

14. 10. 2009 21:10
A Burgmistr

je pro několik dalších generaci za vodou, a poslanecká imunita zaručuje bezstarostné dožití bohatého člověka. Ať žije ODS a její výlupci. Bém  a Jančík to vedou v podobném duchu! Hlavně ne LS, ať nám nevidí na prsty"""" 

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4155x
ThDr. Kateřina Klasnová, zastupitelka VV v Praze 1


Více na www.katerinaklasnova.cz

Seznam rubrik