Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

hovn

25. 7. 2012 9:11
Scestné

mudrování blondýny - diskutovat je házením hrachu.....

0 0
možnosti

Pesan Pavel

23. 7. 2012 19:06
www.svobodni.cz

Volte mimoparlamentní strany, které nejsou podnikatelským projektem. Strana svobodných občanů nabízí řešení. Více na: http://www.svobodni.cz R^[>-]

0 0
možnosti

lecaks

24. 7. 2012 23:55
Re: www.svobodni.cz

Tak, tak. NEparlamentní strany nás mohou z "krize" dostat. Více na:

"Končí pro pijavice doba hájení?" Doporučuji tento článek na http://www.hannig.blog.idnes.cz

R^

0 0
možnosti

Tomáš Jefferson

21. 7. 2012 23:42
Volit polic.prezidenta přímo občany na 4 roky nebo...

...jmenovat/odvolávat (=kontrolovat) 1 člověkem (ministrem vnitra) ? Ministr vnitra musí skákat podle not předsedy vlády jinak je zase ministr vnitra odvolán předsedou vlády.To vpodstatě koncentruje diktátorskou perzekutivní moc do rukou premiéra,jež se vůbec nemusí zodpovídat občanům ze svých činů,ale pouze mu stačí uplatit různými formami (dotace, polit.funkce, funkce ve st. správě, atd.) dostatek poslanců ve Sněmovně, aby dál izolovaně vládl občanům této země.

Až bude polic.prezident volen přímo občany,tak bude policie skutečně odpovědná občanům a jednat svobodně v jejich prospěch, nikoli ve prospěch těch,kt. jmenováním a odvoláváním kontrolují,co a jak policie dělá.Nemožné ?

48 států USA: občané volí šerify přímo,ve 41 na 4 roky.

43 států USA: občané volí státního zástupce přímo, zpravidla na 4 roky.

39 států USA: občané volí soudce od místních po ústavní přímo, zpravidla na 6 let.Už cca 200 let. :)

0 0
možnosti

Tomáš Jefferson

21. 7. 2012 23:44
Doporučuji všem, kt. neznají,...

...jak může fungovat policie,st. zástupci,soudci a celkově spravedlnost ve společnosti,respekt k právům občanů a soukromému vlastnictví občanů,nechť si zajedou osobně ověřit nejen do USA, ale i do ostatních anglosaských zemí.

0 0
možnosti

Azbestus

20. 7. 2012 14:16
Milá Kačenko.

Není snad nad slunce jasné, že Lessy je také pouze loutečka, která poskakuje podle povelů provázků?

A Širokové se spokojeně usmívají...

0 0
možnosti

Tomik123456

19. 7. 2012 11:48
Jen si vzpomenout

Kateřino, máte velmi krátkou paměť. Když se v článku oháníte proklamací, že by někdo měl odstoupit kvůli dobrým mravům, zkuste si vzpomenout na Vašeho manžela. Například když vyšel na veřejnost pamflet z doby jeho působení v ABL, který definoval cesty jak dosáhnout úspěchu firmy. Nebo jeho chvástání kdo všechno mu zobe z ruky (po vypití několika lahví těžkého francouzského vína).  Chováte se stejně jako většina politiků - argumenty používáte pouze účelově a v okamžiku, kdy mají podpořit Vaše postoje (které se ovšem v čase razantně mění, jak již bylo zde v diskuzi napsáno). Na závěr - nijak se nezastávám Kalouska, v tomto s Vámi souhlasím.

0 0
možnosti

jirka1965

19. 7. 2012 9:53
Ale no tak,

ODS podpořila vašeho kandidáta Lessyho a na oplátku vaše strana podpořila vznik GIBS. Osvojila jste si velmi rychle chování politiků, kteří se domnívají, že voliči mají krátkou paměť a nevidí dál než za jednu korupční kauzu. Všichni takoví nejsou. Někteří mají paměť dobrou.

1 1
možnosti

levicak

19. 7. 2012 9:50
prosím

paní Klasnová můžete mi sdělit proč jste nevystoupili hned z Kalouskovy koalice když už 12 dní po volbách se šuškalo že Modrokalousci chtějí rozbít Věci veřejné a přetáhnout 8-10 poslanců kteří budou zvedat pacinku jak Modrokalous řekne tak jako tomu bylo u Melčáka s Pohankou? Pak odstranili Johna a Bártu z vlivných pozic.Čekali jste až jste se dočkali?:-/

0 0
možnosti

3lipy

23. 7. 2012 11:09
Re: prosím

Říkejte to začínajícm bulíčkům...

0 0
možnosti

silver.bullet

19. 7. 2012 9:18
Ale třeba Bahňáka..

Jak může premiér riskovat prestiž vlády, když už žádnou prestiž nemá? Nebo je snad někdo ze čtenářů ochoten věřit tomu lhaní, překrucování faktů a podrazům? Premiér není schopen stát za svými vlastními slovy, o tom už okolí dokázal přesvědčit několikrát.

1 1
možnosti

Ošča

19. 7. 2012 9:00
Věci veřejné myslím nemají co soudit

Ačkoliv je mi paní Klasnová od pohledu sympatická, musím říct, že Věci veřejné jsou pro mne zklamáním podobným jako třeba premiér Nečas. Mohl bych vypočítat řadu kauz a aktů, které se dají dát do roviny s předimenzovanou aktivitou pana Kalouska, který, když se mu to hodí říká, že na ministerstvu obrany byl jen 2 léta někdy v 90. letech náměstkem a dál už s tím nemá nic společného. Nyní vystupuje jako by byl sám potrefený ministr obrany. Nelíbí se mi to. Na druhou stranu když vidím nýmandy typu Sobotka, Zaorálek, Škromach, kteří říkají že černé je bílé a sami nic nedokázali, tak je mi nad tím smutno, protože už téměř nevidím alternativu. Brát vážně Věci veřejné po zkušenostech, že dokáží delegovat do K9 sprostou pubertálně zamrzlou kačenu už nemůžu vůbec. Je to soumrak české politiky a nic na tom nezlepší ani hezká tvář Kateřiny Klasnové.........

3 1
možnosti

zberanek

19. 7. 2012 9:04
Re: Věci veřejné myslím nemají co soudit

Bohužel VV měly mnoho kačen a na to také dojely.

1 1
možnosti

zberanek

19. 7. 2012 8:55
VV měly velkou šanci a tu propásly

Je smutné, že to vše si Klasnová uvědomuje až dnes, kdy VV jsou bezvýznamnou stranou a nikdo ji k ničemu nepotřebuje. Pokud byly VV ve vládě, tak zvedaly ruce do výšky při každém hlasování. Je mi na zvracení z naší politické scény.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS