Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto
Je úplně jedno ...

... co máte či nemáte, je úplně jedno co kdo placá (drmolí), včetně vás i Kmenty. Pražáci 8-oRv, za prachy, za úspěch prodáte kohokoliv, včetně vlastní hrdosti. Lžete, a navíc jste naivní. VV poškodila politiku jako málo kdo jiný, a především všechny malé a nové strany. A to i do buduocna. Měli by jste mlčet a zpytovat svědomí. To by jste ale nějaké nejdříve museli mít. Rv

3 0
možnosti
RH

Kruton

31. 10. 2012 17:49
Re: Je úplně jedno ...

odkud jseš ty ubožáku?

0 0
možnosti
ZK

SID09

31. 10. 2012 17:15
zbytečně moc slov o ničem.

Nepište blbosti a zcela zástupné tlachy. Napište raději sebekritiku o tom jak veverky nezvládly vnitřní demokracii, obsazování vysokých postů kamarády a vytažení neschopných a všehoschopných hochštaplerů do vysoké politiky. Veverky zklamaly tisíce voličů v této zemi i absolutní neochotou naslouchat hlasu vlastních voličů, neústupným prosazováním názorů ( mnohdy i nesprávných ) pouhých 2 stranických guru, neschopností věcné komunikace s ostatními stranami a médii…..

Připouštím, že pan Bárta je mi ještě dnes, přes všechny skandály, ještě docela přijatelný s tím jak se snažil rozkrýt korupci na nejvyšších místech. Bohužel ale i tam zůstal jen na půl cesty. Nic podstatného nebylo exemplárně potrestáno.

!!!!

1 0
možnosti
ZK

SID09

31. 10. 2012 17:16
Re: zbytečně moc slov o ničem.

Přitom veverky měly – nebo ještě mají ( nevím kdo za koho teď kope ) svého ministra tam, kde se krade opravdu ve velkém - na ministerstvu místního rozvoje. Neznám žádné pracoviště regionálního rozvoje, kde by neprotékaly silně nadhodnocené dotační projekty a projekty ušité na míru předem vybraným zájemcům ( například kamarádům politiků )…….. Tak je tomu ale ve všech resortech. Je ovšem chybou říkat, že se tak děje i na ostatních ministerstvech. Tam, kde veverky měly šanci ukázat, že to myslí s korupcí vážně, nic nedokázaly a pouze zesměšnily jejich voliče, či příznivce.

Podílela jste se na vzniku veverek, ale i na jejich úmrtí a vymazání z politického spektra. !!!!;-(

3 0
možnosti
PH

petrph

31. 10. 2012 17:02
spíš si hlídat jednotlivé své poslance

Protože, at je to jak chce, právě a jedině Věci Veřejné mohou na předčasných volbách nejvíc ztratit, vlastně všechno. ODS i po porážce zůstane silnou stranou, část poslanců se do parlamentu vrátí i po porážce do opozice, a o ty zbylé se strana "postará", větších či menších korýtek kdekoliv ve státní správě kde jí zbyl vliv se najde, nebo jim bude moci takto dohazovta kšefty. Podobně se o své politiky určitě postará i TOP09...Ale VV s předčasnými volbami v politice končí a její politici i poslanci se budou muset vrátit ke své rachotě za pár kaček.. Mnohým se asi nebude chtít, a přitom stačí jen tak - z dobrých důvodů podpořit ODS a TOP09 při hlasování-jako pan Štovíček,,,

1 0
možnosti

vodní želva

31. 10. 2012 17:08
Re: spíš si hlídat jednotlivé své poslance

Já myslím, že před začátkem schůze si poslanci odhlasují, že o daňovém balíčku se bude hlasovat tajně -  všichni budou tvrdit, že oni byli proti, ale zákon projde a bude klid. Hypotéky mají poslanci všech stran a ti se na nějaké zásady vykašlou.

0 0
možnosti
RH

Kruton

31. 10. 2012 16:57
od tý vaší bandy komediantů

bych se nedivil ničeho, přestože i slabší duchem chápou, že VV už nespasí nic..

2 0
možnosti

vodní želva

31. 10. 2012 16:40
Tady se nehraje o jedno procento,

to je opravdu zástupný problém.

1 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4155x
ThDr. Kateřina Klasnová, zastupitelka VV v Praze 1


Více na www.katerinaklasnova.cz

Seznam rubrik